UPIS JE U TOKU! GRUPNI POPUST I POPUST ZA STUDENTE!

September 02, 2014

Poznavanje stranog jezika je pravo malo bogatstvo koje može da Vam obezbedi nov način razmišljanja i shvatanja sveta oko Vas, nova poznanstva, ali i veće šanse za poslovne uspehe. Imajući ovo u vidu, naša škola, pored predškolskih, školskih i kurseva za tinejdžere, organizuje i kurseve za odrasle.

Nastavni program učenja stranog jezika za odrasle usklačen je sa evropskim referentnim programom (CEF), a njegov sastavni deo čine evropski prihvaćeni nivoi jezičkih veština. Polaznici usvajaju jezička znanja kroz razvoj veština čitanja, pisanja, slušanja, govorne interakcije i govorne produkcije. Naglasak je na komunikaciji, dakle polaznici se od samog početka aktivno uključuju u nastavu, izvođenje nastave je interaktivno, pa se polaznici stalno ohrabruju da na osnovu vlastitih predispozicija, sposobnosti i usvojenih znanja donose zaključke (indukcija-dedukcija) o novim jezičkim strukturama.

Pored opštih kurseva engleskog jezika za odrasle, po potrebi organizujemo i specijalizovane kurseve za poslovne ljude i vojna lica. Ovi kursevi su namenjeni polaznicima koji imaju osnovni nivo znanja, a žele da usavrše svoje poznavanje opšteg engleskog jezika i usvoje stručnu terminologiju neophodnu za obavljanje posla kojim se bave.

Možete se opredeliti i za individualnu nastavu u kojoj su kursevi “krojeni” prema potrebama i mogućnostima pojedinca (tzv. tailored courses), a ritam i broj časova zavisi od brzine napredovanja samog pojedinca.

Čovek vredi onoliko koliko zna. Standardizovanim kursevima, komunikativnim pristupom i radom u malim grupama, Star je stvorio preduslove da Vam pruži kvalitetno i upotrebljivo znanje.

Ne brzo, već temeljno i kvalitetno!